DOBRA VIJEST ZA PUŠAČE / Vlada ipak neće dizati cijene cigareta

Image
Foto: PHOTOS.COM
Image
Foto: PHOTOS.COM

Iz Vladinog Ureda za odnose s javnošću demantirana je jučerašnja vijest u kojoj se najavljuju poskupljenje cigareta i rigidne mjere protiv pušenja.

10.1.2012.
16:38
PHOTOS.COM
VOYO logo

Vladin Ured za odnose s javnošću demantirao je tekst iz jučerašnjeg Vjesnika u kojem se najavljuju skoro poskupljenje cigareta i rigidne mjere protiv pušenja, te ističe kako u ovom trenutku nije razmatrana mogućnost poskupljenja cigareta.

"Ministar zdravlja Rajko Ostojić u potpunosti podupire Zakon o uporabi duhanskih proizvoda i Konvenciju o nadzoru nad duhanom, ali jednako tako poštuje i činjenicu da je u njegovoj primjeni vlasnicima ugostiteljskih objekata bilo dopušteno osiguravanje posebnih prostorija za pušenje", poručuju iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također navode da ministar Ostojić godinama naglašava da je za Hrvatsku kao turističku zemlju najprimjereniji austrijski model, što znači da ugostiteljskim objektima, uz osiguranje zakonski propisanih prostora za pušače, treba omogućiti izbor.

U priopćenju se kaže kako autorica teksta nije uopće kontaktirala ministra zdravlja pa nije jasno na temelju čega uredništvo izvlači naslov o skorom poskupljenju cigareta i drastičnim mjerama protiv pušenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo