KAOS U GRADU / Snijeg najteže pao Riječanima

Image

Snježno nevrijeme je zahvatilo veći dio Hrvatske, a HAK upozorava vozače da na put ne kreću bez zimske opreme. Dodatne probleme stvara i bura.

18.12.2010.
11:18
VOYO logo

Snijeg otežava promet u Istri, na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te mjestimice u Slavoniji, javio je u subotu rano ujutro HAK.

 Zbog najave vrlo lošeg vremena i veće količine snijega u cijeloj zemlji HAK savjetuje vozače da na put ne kreću bez zimske opreme i ako je moguće odgode putovanje. Trebat će voziti opreznije zbog niskih temperatura i moguće poledice u unutrašnjosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jak vjetar i snježna mećava na području Jošana, Prijeboja, Baških Oštraija i Vratnika smanjuju vidljivost pa se vozačima savjetuje krajnji oprez.

HAK dodaje da je zbog niskih temperatura moguća poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše problema snijeg je izazvao u Rijeci gdje se u petak navečer urušio krov klizališta "Morska pahuljica" smještenog na Gatu Karoline Riječke. Zabilježeno je i tridesetak sudara, a na parkirane su se automobile rušila stabla. Riječki su vatrogasci do subote u 14 sati imali 40-ak intervencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo