ALKOHOLIZIRANI NAPADAČ / Jambo napadnut dok je traktorom čistio snijeg

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Iako već nekoliko dana svojim traktorom pomaže u čišćenju Metkovića, tamošnji gradonačelnik Stipe Gabrić Jambo je u ponedjeljak prijepodne prilikom uklanjanja snijega napadnut od strane alkoholiziranog građanina.

6.2.2012.
15:27
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Neslužbeno se doznaje da je u Ulici Nikole Tesle u Metkoviću napadnut gradonačelnik Metkovića StipoGabrićJambo.

Dok je, kako piše u izvještaju, 53-godišnjak svojim traktorom s ralicom čistio snijeg, 36-godišnji muškarac u alkoholiziranom stanju zaustavio je vozilo i fizički ga napao, pri čemu su obojica pala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Domu zdravlja u Metkoviću 36-godišnjaku je pružena liječnička pomoć zbog lakših ozljeda, a gradonačelnik Metkovića odbio je liječničku pomoć.

Dok je policija provodila istragu u vezi s tim izgredom, onamo je stigao 43-godišnjak u alkoholiziranom stanju koji je, nezadovoljan zbog privođenja 36-godišnjega brata, verbalno i fizički napao policajaca i lakše ga ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog remećenja javnog reda i mira, 36-godišnjak je priveden Prekršajnom sudu u Metkoviću, a njegov 43-godišnji brat, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu, doveden je uz kaznenu prijavu u mjerodavno Državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo