DUGA, HLADNA ZIMA / Najgore tek dolazi: Budit ćemo se i na -20!

Image

Temperature debelo ispod ništice zadržat će se u Hrvatskoj do sredine veljače, a jak snijeg očekuje se još u ponedjeljak i utorak prijepodne. U četvrtak ćemo se probuditi uz temperature i do 20 stupnjeva ispod ništice!

6.2.2012.
16:41
VOYO logo

ZAGREB - Snijeg je u ponedjeljak ponovno zabijelio veći dio Hrvatske, a sudeći prema posljednjih nekoliko dana, mnogi su se stanovnici zabrinuli da će im opet stvoriti velike probleme.

Razloga za optimizam nema previše, budući da su meteorolozi najavili još hladnije vrijeme, s više oborina, posebno u ponedjeljak navečer i utorak prijepodne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak ujutro većina će se Hrvatske probuditi uz temperature od 15 stupnjeva ispod ništice, a oborine će prestati tek u poslijepodnevnim satima.

Srijeda i četvrtak bit će relativno suhi, ali i vrlo hladni, s temperaturama koje će se spuštati i do -20 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem tjedna očekuje nas novi val oborina, posebno u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, dok će južni Jadran biti pošteđen snijega.

Tijekom cijelog tjedna probleme bi u prometu mogla stvarati olujna, na udare i orkanska bura na sjevernom Jadranu, čije se slabljenje očekuje tek oko četvrtka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, sljedećih desetak dana čeka nas pravo 'ledeno doba', s niskim temperaturama i podosta padalina.

Ali, kako šećer dolazi na kraju, tako vam možemo otkriti i da su meteorolozi najavili porast temperatura u drugoj polovici veljače te iznadprosječno toplo proljeće, koje u ovom trenutku, vjerujemo, većina ljudi jedva čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo