SRAMOTNA STRANA SPORTA / Za deset dana prve mjere protiv navijača

Image

Hrvatski navijači su ustaškim povicima provocirali svečanu ložu, ali u tome nisu uspjeli, kaže Adlešič

17.10.2008.
16:38
VOYO logo

ZAGREB - Poklič propale fašističke tvorevine NDH "Za dom spremni", koji se orio Maksimirom svih 90 minuta utakmice Hrvatska-Andora, je "sramota za Hrvatsku državu" i njime su se samo htjeli "isprovocirati uglednici u svečanoj loži".

Tako barem tvrdi potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič, a argumente za svoje tvrdnje pronašla je u činjenici da su navijači uz to vikali i "loža poludi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, navijači očito nisu uspjeli u svojoj namjeri jer su svi posjetioci svečane lože (među kojima je bila sam društvena i politička krema) ostali na stadionu do kraja utakmice.

Kako bi pokušala dokazati da se po pitanju navijačkog huliganizma u Hrvatskoj nešto ozbiljno radi, te da je politička krema iz lože protiv navijačkog "ustašluka" , iako ga je 90 minuta samo promatrala, Adlešič je naglasila da je Sanaderova vlada odlučna da se donesu mjere kojima će se stati na kraj huliganizmu i takvoj vrsti navijanja. Prve takve mjere, kaže, mogu se očekivati već za deset dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije pojasnila o kakvim se mjerama radi, ali je dodala da se problem nogometnih huligana u ni jednoj zemlji nije riješio preko noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo