ovaj put splićani spremni / Split se opametio, 33 stroja i 250 ljudi na terenu

Image
Foto: PIXSELL

U Splitu je palo šest centimetara novog snijega kojeg s ulica čisti sva raspoloživa mehanizacija, odnosno 33 stroja i 250 zaposlenika komunalnih poduzeća. Očito je splitskom gradonačelniko dosadilo da njegov grad nazivaju 'slučajem' te ga neprestano optužuju za nemar, pa se ovaj put dobro spremio i organizirao.

11.2.2012.
12:14
PIXSELL
VOYO logo

Više od 250 ljudi, uposlenika gradskih komunalnih poduzeća, članova Udruge veterana 4. gardijske brigade te predstavnika gradskih kotareva jutros je u Splitu počelo čišćenje nogostupa i ugibališta od snijega koji je noćas pao, izvijestio je jutros ured splitskog gradonačelnika.

U Splitu je noćas napadalo oko pet centimetara novog snijega.

Snijeg sa splitskih ulica čisti se pomoću 33 stroja. Cijelu su noć strojevi posipali ulice u Splitu kako se snijeg ne bi ledio na asfaltu.

Veteranima 4. gardijske brigade, koji sudjeluju u čišćenju snijega u Splitu, kako se navodi, pridružili su se i članovi Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata, ogranak Split i Splitsko-dalmatinska županija.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji noćas je u prosjeku palo petnaestak centimetara novog snijega, a u Selcima na otoku Braču čak dvadesetak, no u prijepodnevnim satima počeo je slabjeti, izvjestio je voditelj Stožera za zaštitu u Županijskim cestama Petar Vuletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Najviše je snijega, oko 25 centimetara, noćas palo na vrgoračkom području, a po nekoliko centimetara ga je palo i na otocima Šolti i Hvaru dok ga je u Selcima na Braču bilo dvadesetak centimetara“, rekao je Vuletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo