NAJAVIO NOVI PORTAL / Papa počeo "tweetati"

Papa Benedikt XVI. napisao je u utorak svoju prvu poruku na društevnoj mreži Twitteru, u kojoj je blagoslovio vjernike i najavio pokretanje nove internetske stranice Vatikana.

29.6.2011.
5:26
VOYO logo

RIM - Twitter je dobio novog korisnika, Papu Benedikta XVI. koji je u utorak napisao svoju prvu poruku na toj društvenoj mreži. Blagoslovio je vjernike te najavio pokretanje nove internetske stranice Vatikana.

"Dragi prijatelji, upravo sam otvorio novu stranicu www.news.va. Neka je hvaljen naš Gospod Isus Krist! Neka su s Vama moje molitve i blagoslovi, Benedikt XVI.", napisao je Papa na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatikan je proteklih mjeseci postao aktivan na društvenim mrežama, poput Facebooka i YouTubea, posebno u informiranju o programu i događanjima Svjetskih dana mladeži koji se održavaju u kolovozu u Madridu. Nova internetska stranica Vatikana bit će prvi multimedijalni portal Vatikana, u početku na engleskom i talijanskom, a od jeseni vjerojatno i na španjolskom.

Od srijede postaje operativan. Korisnici tog portala imati će pristup vijestima i snimljenom materijalu vatikanskog radija i televizije, kao i vatikanskim novinama "Osservatore Romano".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo