NOVA ODLUKA GRADSKIH VLASTI / Uskoro nećete smjeti popiti ni pivo u parkiću!

Image
Foto: Ilustracija/PIXSELL

Čini se kako je odzvonilo ispijanju alkoholnih pića na javnim površinama u Zagrebu i to za sve građane, ne samo za maloljetnike.

15.3.2012.
11:02
Ilustracija/PIXSELL
VOYO logo

Vijeća za prevenciju Grada Zagreba u utorak je odlučilo o donošenju akcijskog plana suzbijanja štetne uporabe alkohola u  Zagrebu za razdoblje od 2012. do 2016.

Kršenje zabrane ispijanja alkoholnih pića na javnim površinama u Zagrebu sve će građane koštati od 100 do 1.000 kuna, javlja Večernji list.

Zabrana će vrijediti za sve javne površine, osim u ugostiteljskim objektima ili na pojedinim manifestacijama, a prekršitelji će biti kažnjeni i zbog nošenja alkohola, kazao je pročelnik za zdravstvo ZvonimirŠostar.

Ovo je prijedlog koji ide na sljedeću sjednicu Gradske skupštine, a kako je rekao Šostar, policija ga je objeručke prihvatila.

Podsjetimo, Gradska skupština već je jednom raspravljala o prijedlogu zabrane konzumiranja, nošenja i posjedovanja alkoholnih pića na javnim površinama, no tada je to vrijedilo samo za maloljetne osobe. Prijedlog je tada povučen sa sjednice Skupštine i poslan na daljnju obradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo