DONOSIMO INTEGRALNU VERZIJU / Provjerite zna li ili ne zna Ingrid engleski

Nakon što su se pojavile špekulacije da je snimka Ingrid Antičević Marinović kako nesuvislo priča engleski – montirana, donosimo vam cijelu snimku spornog razgovora, ali i njezin novi pokušaj na engleskom. POGLEDAJTE!

21.3.2012.
16:19
VOYO logo

Lagana priča o hrvatskim zastupnicima koji će saborske hodnike i veliku vijećnicu zamijeniti parlamentarnim 'bespućima' u Strasbourgu i Bruxellesu ispala je vrlo neugodna za jednu SDP-ovu zastupnicu.

Ingrid Antičević Marinović nije se proslavila svojim znanjem engleskog jezika, no kasnije je tvrdila kako nije dobro čula pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u njezinoj matičnoj stranci su pronašli objašnjenje za takav gaf pred kamerama rekavši da je video materijal jednostavno - montiran.

Kako bi stali na kraju svim špekulacijama koje su se pojavile, donosimo vam dužu verziju cijelog razgovora u jednom komadu, pa sami možete procijeniti je li zastupnica Antičević Marinović razumijela pitanje i radi li se o montaži. Prilog pogledajte OVDJE.

Ali to nije sve... U srijedu je SDP-ova zastupnica, nakon što je tijekom dana čak dvaput odbila RTL-ovu ekipu, ipak popustila te na saborskom hodniku ponovno progovorila na engleskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga puta je to zvučalo puno bolje, no nije moglo bez očitih pogrešaka. POGLEDAJTE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo