U RADU JE SPAS / Čuvanje otoka za 50.000 kuna mjesečno

Australski Queensland traži kandidata koji će šest mjeseci na otocima Velikog koraljnog grebena hraniti kornjače, fotografirati kitove i raznositi poštu.

13.1.2009.
11:05
VOYO logo

Tko kaže da ne postoji dobro plaćen posao iz snova? Upravo jedan takav nudi turistička zajednica Queenslanda u Australiji i to za plaću od gotovo 54.000 američkih dolara (oko 50.000 kuna mjesečno). Sve što za taj novac treba učiniti jest šest mjeseci voditi brigu o pustim otocima: boraviti na toplom pijesku, uz more i puno sunca, hraniti kornjače, promatrati kitove, nadgledati i snimati prirodne ljepote otočića, komunicirati sa stanovnicima, a o svemu revno pisati na blogu i prilagati fotografije i videomaterijale.

Mjesto radnje su otočići i koraljni grebeni Velikog koraljnog grebena, a uvjeti koje kandidat treba ispunjavati da bi se prijavio na natječaj vrlo su jednostavni: odlično znanje engleskog jezika i plivanja te ljubav prema prirodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radno vrijeme je fleksibilno, a uz plaću odabrani će sretnik imati pokrivene i ostale troškove: povratnu avionsku kartu, smještaj u luksuznoj vili, hranu te prijevoz po otocima. Natječaj za ovaj posao objavljen je i na internetu, a zanimanje za posao je, razumljivo, nevjerojatno. Prijave se primaju do 22. veljače, a ime odabranog kandidata objavit će se 6. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo