Novosti

Prestala s radom jedna od taksi službi u Zagrebu


IZGUBILI TRŽIŠNU UTRKU

Oryx Taxi povlači se sa zagrebačkog tržišta nakon što su iz njihovih redova shvatili da u trenutnim okonostima i uvjetima nelojalne konkurencije ne mogu opstati s kvalitetom koju su nudili.

Prestala s radom jedna od taksi službi u Zagrebu  PIXSELL

ORYX Taxi je u srijedu, 28. ožujka odradio svoju posljednju vožnju po Zagrebu, a iz njihovih redova ističu kako je riječ o prestanku rada "do daljnjega".

Zbog prekida rada u priopćenju su pozvali sve korisnike njihovih kartica i bonova koji imaju neiskorištena sredstva na svojim ORYX Taxi računima, da im se jave kako bi im vratili uplaćeni novac.

Iz tvrtke podsjećaju kako su u svoje poslovanje dosad uložili više od 40 milijuna kuna, a istaknuli su i kako su pri osnivanju tvrtke ispoštovali sve kriterije, te kad je riječ o radnicima poštivali i propise vezane uz Zakon o radu i radnička prava. Posebno nadodaju i to da tijekom njihovog poslovanja nije zabilježen niti jedan incident.

U prvih pet godina nisu ni očekivali dobit, ali planirali su pokriti troškove poslovanja što "u trenutnim tržišnim okolnostima nije moguće". Dok se situacija na tržištu ne promijeni, poručuju, privremeno se povlače iz posla.

Autor:

Pratite RTL na Facebooku i Twitteru, skinite RTL aplikaciju: Android, iPhone

Vezane vijesti

Komentari - Reci što misliš!

     
Oryx Taxi