NOVOSADSKA TRAGEDIJA / Mladići i djevojke umrli zagrljeni u toaletu

Image
Foto: Blic
Image
Foto: Blic

Inspektor, koji je među prvima ušao u novosadski klub Kontrast nakon požara, priznao je da su tijela žrtava pronašli zagrljene u toaletu. "Čak su djelovali mirno, kao da spavaju", priznao je.

3.4.2012.
12:51
Blic
VOYO logo

Jedan od inspektora koji je prvi ušao u novosadski disko klub Kontrast, u kojem je u subotu navečer izbio požar, rekao je kako je beživotna tijela petero mladih pronašao zagrljene u toaletu, prenosi Blic.

"Vatra ih praktički nije ni dotaknula. Čak su djelovali mirno, kao da spavaju", rekao je inspektor i naglasio kako su umrli od udisanja dima.

U požaru koji je izbio nešto poslije dva sata u noći na nedjelju u diskoteci Kontrast u Novom Sadu život je izgubilo šest osoba, tri mladića i tri djevojke. Nastradali su imali između 24 i 29 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbijanski ministar policije Ivica Dačić izjavio je da je požar, najvjerojatnije zbog neispravnih instalacija, izbio na bini Kontrasta poslije čega su posjetitelji u panici istrčavali iz diskoteke.

Slična tragedija u Novome Sadu dogodila se i prije 4 godine kada je u kafiću Loundž, također zbog požara stradalo 8 mladih osoba, a dvije su teže ozlijeđene, a u hotelu Putnik život su izgubile dvije osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo