prvi put u životu / Miroslav Tuđman ušao u HDZ!

Image

Saborski zastupnik Miroslav Tuđman priopćio je u četvrtak da je ušao u Hrvatsku demokratsku zajednicu kako bi svojim djelovanjem pomogao vratiti one vrijednosti za koje se zauzimao njezin utemeljitelj, njegov otac i prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman.

12.4.2012.
20:35
VOYO logo

Miroslav Tuđman priopćio je u četvrtak da je ušao u HDZ kako bi svojim djelovanjem pomogao vratiti one vrijednosti za koje se zauzimao njezin utemeljitelj, njegov otac i prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman.

"Članstvom u stranci podupirem sadašnje demokratske procese u HDZ-u, smatram da su unutarstranački izbori u prvome redu stvar stranke, te da licitiranja u javnosti za pojedine kandidate i stranačke dužnosti prije Sabora HDZ-a šteti prvenstveno stranci. Zato pozivam na fer i demokratske unutarstranačke izbore, na jedinstvo članstva i konsolidaciju redova na političkom programu, najprije u cilju jačanja oporbe aktualnoj vlasti i što bržeg nuđenja rješenja za ekonomske, socijalne, kulturne i informacijske probleme naših građana, kako u Domovini, tako i u svijetu", kaže Tuđman u svom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodi kako je odlučio prvi put u životu stupiti u članstvo Hrvatske demokratske zajednice, čiju je člansku iskaznicu preuzeo danas u Zagrebu, nakon što je godinama pozivao 'na demokratizaciju političkog života u zemlji i na dalju demokratizaciju same Hrvatske demokratske zajednice, a protiv postupaka detuđmanizacije koji su godinama vođeni i u dijelovima stranke i države'.

"Smatram kako je došlo vrijeme da svojim vlastitim djelovanjem pomognem obnovi, daljoj demokratizaciji i uzdizanju stranke koja ima realne potencijale opet kao stožerna stranka u narodu ponuditi rješenja za ključne probleme koji tište hrvatskog čovjeka. Nadam se da ću nakon niza odmaka od temeljnih programskih odrednica HDZ-a pod vodstvom Sanadera, svojim djelovanjem u stranci pomoći vratiti u Hrvatsku demokratsku zajednicu sve one nacionalne pučke i demokratske vrijednosti za koje se borio i zauzimao njezin utemeljitelj, vrijednosti na kojima je utemeljena hrvatska država, politike koja je dovela i do međunarodnog priznanja i do pobjede nad agresorom. To su vrijednosti na kojima Hrvatska može osigurati svoje nacionalne interese u EU, kao ravnopravna i suverena članica međunarodnoga poretka", kaže se u priopćenju dr. Miroslava Tuđmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo