prvi put u životu / Miroslav Tuđman ušao u HDZ!

Image

Saborski zastupnik Miroslav Tuđman priopćio je u četvrtak da je ušao u Hrvatsku demokratsku zajednicu kako bi svojim djelovanjem pomogao vratiti one vrijednosti za koje se zauzimao njezin utemeljitelj, njegov otac i prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman.

12.4.2012.
20:35
VOYO logo

Miroslav Tuđman priopćio je u četvrtak da je ušao u HDZ kako bi svojim djelovanjem pomogao vratiti one vrijednosti za koje se zauzimao njezin utemeljitelj, njegov otac i prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman.

"Članstvom u stranci podupirem sadašnje demokratske procese u HDZ-u, smatram da su unutarstranački izbori u prvome redu stvar stranke, te da licitiranja u javnosti za pojedine kandidate i stranačke dužnosti prije Sabora HDZ-a šteti prvenstveno stranci. Zato pozivam na fer i demokratske unutarstranačke izbore, na jedinstvo članstva i konsolidaciju redova na političkom programu, najprije u cilju jačanja oporbe aktualnoj vlasti i što bržeg nuđenja rješenja za ekonomske, socijalne, kulturne i informacijske probleme naših građana, kako u Domovini, tako i u svijetu", kaže Tuđman u svom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodi kako je odlučio prvi put u životu stupiti u članstvo Hrvatske demokratske zajednice, čiju je člansku iskaznicu preuzeo danas u Zagrebu, nakon što je godinama pozivao 'na demokratizaciju političkog života u zemlji i na dalju demokratizaciju same Hrvatske demokratske zajednice, a protiv postupaka detuđmanizacije koji su godinama vođeni i u dijelovima stranke i države'.

"Smatram kako je došlo vrijeme da svojim vlastitim djelovanjem pomognem obnovi, daljoj demokratizaciji i uzdizanju stranke koja ima realne potencijale opet kao stožerna stranka u narodu ponuditi rješenja za ključne probleme koji tište hrvatskog čovjeka. Nadam se da ću nakon niza odmaka od temeljnih programskih odrednica HDZ-a pod vodstvom Sanadera, svojim djelovanjem u stranci pomoći vratiti u Hrvatsku demokratsku zajednicu sve one nacionalne pučke i demokratske vrijednosti za koje se borio i zauzimao njezin utemeljitelj, vrijednosti na kojima je utemeljena hrvatska država, politike koja je dovela i do međunarodnog priznanja i do pobjede nad agresorom. To su vrijednosti na kojima Hrvatska može osigurati svoje nacionalne interese u EU, kao ravnopravna i suverena članica međunarodnoga poretka", kaže se u priopćenju dr. Miroslava Tuđmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo