IZBORI U HDZ-U / Kosor posjetila grob Franje Tuđmana

Image

Još uvijek aktualna predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor posjetila je grob prvog predsjednika Hrvatske Franje Tuđmana prije početka Izbornog sabora koji se održava u koncertnoj dvorani Lisinski.

20.5.2012.
10:32
VOYO logo

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i kandidatkinja za predsjednicu na današnjem Izbornom saboru stranke JadrankaKosor jutros je, uoči Izbornog sabora HDZ-a, na zagrebačkom groblju Mirogoj, položila vijenac na grob prvoga hrvatskog predsjednika i utemeljitelja HDZ-a Franje Tuđmana.

S Jadrankom Kosor jutros su na Mirogoju vijenac na grob Franje Tuđmana položili i predsjednik Kluba osnivača HDZ-a ĐuroPerica te saborska zastupnica HDZ-a, MartinaBanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga Kosor se zaputila prema koncertnoj dvorani Lisinski gdje će se održati sabor stranke na kojem ćemo u prvom krugu možda saznati ime novog predsjednika HDZ-a.

Izaslanici, njih 2200, će u dvorani "Vatroslav Lisinski" predsjednika HDZ-a birati između pet kandidata i to Jadranka Kosor, Darko Milinović, Tomislava Karamarka, Domagoja Ivana Miloševića i Milana Kujundžića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za zamjenika predsjednika kandidirali su se Andrej Plenković, Drago Prgomet te Ante Sanader.

Na Općem saboru birat će se šest potpredsjednika, za koju dužnost su podnesene 24 kandidature. Za deset članova Predsjedništva HDZ-a kandidirale su se 42 osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo