REAKCIJE GUBITNIKA / Jadranka Kosor žaluje, a Milinović ne odustaje!

Image
Foto: Pixsell

Bivšoj premijerki i šefici HDZ-a je žao što nije ušla u drugi krug i što izaslanici nisu prepoznali sve što je učinila za stranku. Darko Milinović se, unatoč neslavnom rezultatu, i dalje vidi u stranci kao jaka karika u izgradnji novog HDZ-a.

20.5.2012.
23:26
Pixsell
VOYO logo

Jadranka Kosor je nakon objave službenih rezultata prvog kruga izbora za predsjednika stranke izjavila kako joj je žao što nije ušla u drugi krug, a svojim je biračima poručila da u drugom krugu glasuju po savjesti, ne slušajući ničije upute.

"Rado bih da sam ja u drugom krugu i rado bih nastavila ovaj posao", rekla je Kosor novinarima dodavši da joj je žao što većina izaslanika nije prepoznala sve što je učinila za stranku u najtežim uvjetima nakon odlaska Ive Sanadera i dovršetka pregovora s EU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče drugog kruga, moja poruka svima koji su me podržali u prvom krugu je da glasuju po svojoj savjesti. Ne prema uputama kojih je na žalost bilo puno kao i dirigiranog glasovanja", istaknula je Kosor i pozvala izaslanike da po savjesti glasuju između dvojice preostalih kandidata za onoga za kojeg misle da će biti bolji predsjednik HDZ-a.

Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

Još jedan poraženi kandidat za predsjednika HDZ-a Darko Milinović je rekao kako se i dalje vidi u HDZ-u kao jaka karika u izgradnji novog HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Saborski sam zastupnik i predsjednik jednog od najuspješnijih županijskih ogranaka HDZ-a, ali, ako treba, krenut ću opet iz temeljnog ogranka", rekao je Milinović, komentirajući to što nije ušao u drugi krug izbora za predsjednika HDZ-a.

Rekao je kako će zajedno sa svojim delegatima odlučiti za koga će glasovati u drugom krugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo