suze jadranke kosor / 'Htjeli su me poniziti i uvrijediti!'

Image
Foto: PIXSELL

Nakon što je Predsjedništvo HDZ-a odlučilo smijeniti Jadranku Kosor i Vladimira Šeksa, bivša predsjednica stranke nije krila svoje nezadovoljstvo.

13.6.2012.
8:57
PIXSELL
VOYO logo

Predsjedništvo HDZ-a je na sjednici u utorak navečer donijelo odluku o smjeni potpredsjednika Hrvatskog sabora Jadranke Kosor i Vladimira Šeksa, a umjesto njih predloženi su Tomislav Čuljak i akademik Željko Reiner.

"Tko smjenjuje Vladimira Šeksa i mene? To su ljudi koji su u stranci sedam ili devet mjeseci. A smjenjuju nas, koji smo za stranku nešto napravili, i to baš ususret nedjelji kad je obljetnica HDZ-a. Zaboravljeno je da sam ja potpisala predpristupni Ugovor s EU", komentirala je svoju smjenu Jadranka Kosor te dodala kako je svrha ovog čina poniziti je, uvrijediti i obezvrijediti njen rad u stranci.

Kosor je naglasila i kako je ona 'prestara za dude varalice'.

Naime, ona i Šeks smatraju da je vodstvo stranke, da je htjelo smijenjeni dvojac postaviti na druga mjesta u Saboru, to moglo učiniti već na ovoj sjednici Predsjedništva, a ne tu odluku ostaviti za neko nedefinirano vrijeme.

"Milinović ostaje, svi ostaju i ostaju im njihovi uredi. Ja i Vladimir Šeks, u trenutku kad se izglasa odluka, postajemo obični saborski zastupnici. Ostajemo bez komadića svog prostora, a možemo raditi i u saborskom kafiću", kazala je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo