ministarstvo turizma: / 'Unesrećenim ćemo ponuditi novi boravak na hrvatskoj obali'

Image
Foto: PIXSELL

Ministar turizma Veljko Ostojić izrazi je danas žaljenje sudionicima stravične nesreće koja se dogodila jutros oko 3.50 sati kod tunela Krpani. Osim toga, Ministarstvo turizma ponudit će novi boravak na hrvatskoj obali za sudionike ove nesreće i njihove obitelji.

23.6.2012.
13:53
PIXSELL
VOYO logo

"U ime Vlade, Ministarstva turizma i svoje osobno ime izražavam duboku sućut članovima obitelji čeških državljana poginulih u nesreći koja se jutros oko 3.50 sati dogodila kod tunela Krpani", poručio je ministar turizma Veljko Ostojić te najavio da će posjetiti ozlijeđene od kojih je većina zbrinuta u Općoj bolnici Gospić te im osobno zaželjeti što brži oporavak.

Ministarstvo turizma pružit će svu logističku potporu koja je potrebna obiteljima unesrećenih te im pružiti pomoć u ovim teškim trenutcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar izražava uvjerenje kako će se u što skorijem periodu utvrditi točni razlozi ove stravične nesreće, a da je sada najvažnije voditi brigu o ozlijeđenima koji, uvjeren je, trenutno u bolnici Gospić i bolnicama u Zagrebu imaju svu potrebnu skrb i njegu.

"Nakon oporavka, što se nadam da će biti vrlo brzo, Ministarstvo turizma ponudit će novi boravak na hrvatskoj obali za sudionike ove nesreće i njihove obitelji", stoji u priopćenju Ministarstva turizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo