ŠIRENJE LJUBAVI? / U Sarajevu organizirane sotonističke orgije!

Image
Foto: PHOTOS.COM

Sanela Dizdarević ime je koje je ovih dana sveprisutno u bosanskohercegovačkim medijima nakon što je izjavila kako je prisustvovala sotonističkim orgijama u Sarajevu.

3.7.2012.
11:06
PHOTOS.COM
VOYO logo

Spisateljica SanelaDizdarević je u potrazi za inspiracijom za svoju kolumnu odlučila otići na sotonističke orgije u Sarajevu.

"Željela sam napisati neku religijsku komediju. Upravo tih dana susjeda me informirala da se na tom i tom mjestu podučava reiki. S njom sam inače razgovarala o duhovnim temama. U Sarajevu postoji mnogo više duhovnih organizacija nego što ljudi zamišljaju, a ova susjeda je u toku", kazala je Dizdarević za expressmag.ba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je i otišla s njom na taj reiki, ali tamo nije vidjela ni "r" od reikija, već je prisustvovala sotonističkim orgijama. Tijekom seanse, koju vodi šamanka - reinkarnacija Marije Magdalene i širi transcendentalnu ljubav, djevojke vrište, ljube se, svršavaju, a muškarci svojim rikanjem oponašaju medvjede, tigrove, drveća...

Sanela tvrdi kako nije pala u trans, već je cijelo vrijeme promatrala ovaj nezaboravni kaos i tvrdi kako nikad više ne bi došla na takvo okupljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo