JOŠ JEDAN NAPAD / Svjedoku protiv Sanadera izrešetan auto

Image
Foto: Pixsell

Tjedan dana nakon što je u dvorište Drage Vidakovića bačena bomba, odvjetniku Peri Lozici, koji je također jedan od svjedoka na suđenju Ivi Sanaderu, propucan je automobil.

7.7.2012.
12:11
Pixsell
VOYO logo

Peri Lozici, zagrebačkom odvjetniku poznatom i kao jednom od svjedoka u slučaju Fimi media, u noći na petak izrešetan je automobil.

Njegov Smart bio je parkiran pred kućom u Ulici Jagodnjak, a Večernji list javlja kako se pretpostavlja da je pucano iz pištolja s prigušivačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne otkrivajući njegov identitet, u zagrebačkoj su policiji potvrdili da je 37-godišnjak kojemu su u noći s četvrtka na petak propucali automobil u ulici Jagodnjak dan ranije prijavio prijetnje. No, policijsku zaštitu nije zatražio niti nakon što je na automobilu pronašao tri rupe od metaka.

Pozivajući se na neslužbene izvore mediji navode da je Lozica prijavio da mu prijeti vlasnik zaštitarske tvrtke "Sokol Marić" Zlatko Marić, koji je navodno blizak s njegovom suprugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik koji se u javnosti više puta spominjao kao zastupnik Hypo banke i Zagrebačkog holdinga danas, kao ni jučer nije bio dostupan za izjave.

Njegovo ime spominjalo se u nekoliko sudskih postupaka i korupcijskoj aferi Fimi media, gdje je u istrazi svjedočio o kupnji jednog lokalnog medija na preporuku bivšeg premijera IveSanadera i njegova glasnogovornika RatkaMačeka, kojima se u tom slučaju sudi zajedno s HDZ-om kao prvom strankom optuženom za korupciju.

Zanimljiva je podudarnost da je prošloga tjedna bačena bomba koja nije eksplodirala pored automobila u dvorištu obiteljske kuće bivšeg šefa Hypo leasinga DrageVidakovića. Osim što je poput Lozice povezan s Hypo bankom Vidaković je također svjedočio protiv bivšeg premijera Sanadera, ali u slučaju primanja provizije za kredit koji je austrijska Hypo banka 1995. odobrila Hrvatskoj.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo