SVE JE OSAMLJENIJA / SDP se zbog reakcije javnosti boji isključiti Holy

Sudbina bivše ministrice zaštite okoliša Mirele Holy za SDP za sada je sigurna. Holy i nakon njenih izjava o Radimiru Čačiću ostaje u stranci, kako je jučer i rečeno u priopćenju, no sve je osamljenija u saborskim hodnicima.

9.7.2012.
18:42
VOYO logo

U SDP-u se bar službeno za MireluHoly ništa nije promijenilo. No, među kolegama zastupnicima nikad usamljenija, kao da je već isključena iz stranke. Nakon sjednice Kluba zastupnika SDP-a tvrde o tome se nije razgovaralo.   

"Nemam oko čega davati izjavu, u nedjelju ste dobili priopćenje iz stranke tako da je sve rečeno", odgovara Holy.

U tom priopćenju SDP uvjerava da se ne razmišlja o njezinu izbacivanju iz stranke. No, o slučaju Holy, svi nerado govore.  

"Kolegica je članica našeg kluba, stranka je dala priopćenje. Ništa se nije promijenilo", uvjerava IgorDragovan, glavni tajnik stranke.

Holy je očito raskrinkavanjem prvog koalcijskog partnera Čačića izgubila povjerenje premijera, koji kad je o njoj riječ, poljednjih dana nije mogao skriti ljutnju.

Premijera nije često spominjala, no poruku je jasno poslala i sama Holy. MIlanovićevu bezuvjetnu potporu Radimiru Čačiću za veći grijeh od njezinog, nije mogla prešutjeti.   

"Mislim da bi pravila igre trebala biti jednaka za sve", govorila je Holy.

Isključivanje Holy za SDP sada očito ne bi bio dobar potez. Bivša je ministrica unatoč pogrešci stekla simpatije javnosti, dok je premijer stao na stranu prema anketama najnegativnijeg političara u državi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo