NAJVEĆI PROMET IKAD! / Počeo vrhunac turističke sezone: Srušeni prvi rekordi

U Hrvatskoj će u sljedećih mjesec dana odmarati milijuni turista pa bi po svim podacima to trebala biti najbolja sezona u povijesti. Samo ovog vikenda preko granica će proći više od milijun stranih putnika pa su se naše ekipe probijale kroz gužve na cestama i u zračnim lukama. Doznajemo da su se već oboreni i rekordi.

14.7.2012.
18:40
VOYO logo

Na svim istarskim graničnim prijelazima - ista slika, turisti broje posljednje sate prije nego se bace u more. Tog užitka ne žele se odreći unatoč krizi. Ovog bi vikenda u Hrvatsku preko svih graničnih prijelaza trebalo ući više od milijun stranih putnika.

Velika većina ostaje na moru što pokazuju i slike s istarskih plaža. Lijepo vrijeme u Istri garantira novu rekordnu godinu i za kampove koje obožavaju Nijemci, najbrojniji hrvatski gosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu će subotu osobito pamtiti u Zračnoj luci Split. Više od 200 slijetanja i polijetanja te oko 24 tisuće putnika novi su rekord. Ovako jaki vikendi lani su se događali tek početkom kolovoza.

Gotovo 25 tisuća putnika proći će kroz trajektnu luku, to je otprilike isto kao i prošle godine bez obzira na sve skuplje cijene trajekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki računi ne brinu dubrovačke goste. U rekorderu prve polovice sezone plaže su već odavno pune. Bez obzira na cijene, Dubrovnik svi žele vidjeti.

Turisti se iz hrvatske uglavnom vraćaju s lijepim slikama, no posljednje što vide prije odlaska - uglavnom su kolone kao ona danas na Lučkom od 16 kilometara, no, unatoč tome većina će ih se vratiti i sljedeće godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike