POJAČANJE IZ INOZEMSTVA / Jadran nikada nije bio sigurniji

I dok se na hravstkoj obali ruše rekordi - Jadran nikad sigurniji. U pomoć domaćim policajcima stigli su kolege iz inozemstva. Intervencija je puno, ali je oduševljenih turista koji mogu policiji objasniti problem na svom jeziku još i više.

14.7.2012.
19:05
VOYO logo

Fotografija za uspomenu s predsjednikom. Iz Hrvatske će je ponijeti dvojica austrijskih, te po jedan slovenski, srpski i talijanski policajac. Poljski policajci u prvoj šetnji Zadrom naišli su na grupu zemljaka koji su se oduševili što ih vide. No, posao na moru nije godišnji odmor, tvrdi poljski policajac koji je prvi put u Hrvatskoj.

Ovaj projekt traje sedam godina, a policajka Judith ovdje je četvrti put. Mađarica ima spreman kupaći kostim, ali rijetko stigne do mora. Međunarodna policijska patrola može se vidjeti na cijelom Jadranu, a na splitskom području bazu imaju njemački, talijanski, slovački i češki policajci. No, uz lijepe doživljaje i servisne informacije, puno i rade. I to bez prestanka u špici sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakše je i hrvatskim policajcima. Jer im posao olakšavaju kolege koji su spona između naših zakona i turista iz drugih zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo