U TRADICIJI GEORGEA W. BUSHA / Obama udario glavom u helikopter

Novopečeni američki predsjednik još se privikava na svoj život, pa tako i na činjenicu da bi se prije ulaska u predsjednički helikopter trebao sagnuti.

10.2.2009.
21:56
VOYO logo

WASHINGTON - Svjetska javnost i mediji godinama su se zabavljali provalama i nespretnostima donedavnog američkog predsjednika Georgea W. Busha. Sudeći prema snimkama iz dvorišta Bijele kuće, koje su stigle u utorak, smijeha neće nedostajati ni u mandatu Baracka Obame.

Novopečeni se predsjednik još uvijek privikava na svoje novo okruženje, a detalj koji još nije usvojio jest činjenica da bi se prilikom ukrcavanja u predsjednički helikopter trebao sagnuti. Taj neusvojeni detalj zabilježile su kamere koje su u utorak snimale Obamin odlazak iz Bijele kuće u zračnu bazu Andrews, gdje ga je čekao Air Force One.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik je uzdignute glave prošao pored dežurnog stražara i pozdravio ga, zatim je svladao nekoliko stepenica postavljenih kako bi se lakše ukrcao u helikopter, okrenuo se i mahnuo rukom prema kamerama te je zakoraknuo u letjelicu. No, pritom je udario glavom u helikopter. Bez vidljivih posljedica i bez novog osvrtanja prema kamerama, Obama je napokon ušao u letjelicu i odletio prema planu.

Bio je to njegov peti let helikopterom otkad se nastanio u Bijeloj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo