GORIO ZAGREBAČKI JELKOVEC / Pogledajte snimke požara s lica mjesta!

Požar koji je iza 11 sati izbio na skladištu paleta i papira u zagrebačkom naselju Jelkovec i proširio se na šikaru i dvije obližnje kuće, poslijepodne je ugašen, a u njemu nije bilo ozlijeđenih.

9.8.2012.
16:36
VOYO logo

Čitatelj RTL-a poslao nam je video požara koji je iza 11 sati buknuo u ulici Rimski put u zagrebačkom prigradskom naselju Jelkovec. Sve je počelo kada su se zapalile palete i piljevina pored tamošnje autopraonice.

Vatra se nošena vjetrom ubrzo proširila na autopraonicu i na dvije obližnje kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslovođa autopraonice, inače brat vlasnika, rekao je za RTL da su u trenutku izbijanja požara u objektu bila dva radnika, no nitko od njih ne zna kako su se zapalile palete i piljevine ispred same zgrade.

RTL-ova ekipa na terenu čula je i nekoliko eksplozija, a eksplodirale su bačve s nepoznatom tekućinom, najvjerojatnije je riječ o motornom ulju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požar je lokaliziran nešto prije 12 sati, a u gašenju su sudjelovale jake vatrogasne snage - pedesetak vatrogasaca s deset vozila koji su se nakon dojave građana za nekih 12-13 minuta pojavili na mjestu događaja.

U požaru je stradala i zgrada tvrtke "Instrumentarija" kojoj su popucali prozori, a sitna oštećenja su pretrpjeli i unutrašnji zidovi. Vatrena stihija se nošena vjetrom kasnije proširila i na dvije obiteljske kuće kojima su oštećena krovišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema niti informacija je li netko ozlijeđen, a sanacija će trajati nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo