JEDNOSTAVNO NE STAJE / Bitka s požarom i dalje traje

Image
Foto: PIXSELL

Požar borove šume na području Bratiškovaca kod Skradina i dalje traje, a tijekom noći na požarište su u pomoć upućena 52 vatrogasca i 13 vatrogasnih vozila s područja četiriju županija.

20.8.2012.
8:53
PIXSELL
VOYO logo

Požar borove šume na području Bratiškovaca kod Skradina i dalje traje, a tijekom noći na požarište su u pomoć upućena 52 vatrogasca i 13 vatrogasnih vozila s područja Brodsko-posavske, Bjelovarsko-bilogorske i Sisačko-moslavačke te Zadarske županije, izvijestio je jutros DUZS.

Na požarište će biti upućena i Državna intervencijska postrojba Split te dva kanadera. Tijekom jučerašnjeg dana požar su iz zraka gasila četiri kanadera, air tractor i helikopter. Požar su gasili i Državna intervencijska postrojba Šibenik i županijske vatrogasne snage – oko 100 vatrogasaca i 30 vatrogasnih vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požar na otvorenom prostoru na području Kistanja kod Zečeva je ugašen. Požar se proširio sa zadarske županije iz mjesta Dobropoljci-Stankovci. Požarom je zahvaćeno 40 ha trave, niskog raslinja, makije i smrike. U gašenju požara je sudjelovalo ukupno 32 vatrogasaca i 10 vatrogasnih vozila.

Na požarištu kod mjesta Sitno Donje kod Žrnovnice tijekom noći radilo se na sanaciji. U gašenju požara tijekom jučerašnjeg dana sudjelovala su tri protupožarna zrakoplova kanadera i dva helikoptera. Požar su gasili i DIP Split te županijske vatrogasne snage - ukupno 82 vatrogasaca i 27 vatrogasnih vozila. Požarom je zahvaćena borova šuma i trava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo