trakavica se nastavlja / Dan 'D' u srijedu: Nije potpisan ugovor Diokija i ulagača!

Predstavnici Diokija su u ponedjeljak ministru Liniću predočili prijedlog ugovora koji šalju turskim investorima. RTL doznaje da su Turci zatražili 'time-out' do srijede i da nikakvi potpisi još nisu stavljeni na papir.

20.8.2012.
16:44
VOYO logo

Unatoč pisanju brojnih hrvatskih medija, čini se kako trakavica oko  prodaje Dioki grupe turskim ulagačima nije okončana.

Predstavnici Diokija su se u ponedjeljak sastali s ministrom financija Slavkom Linićem te mu  predočili prijedlog ugovora koji šalju turskim investitorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTLDanas doznaje kako su turski investitori zatražili vremena do srijede (zbog Bajrama op.a.) i da nikakvi potpisi još nisu stavljeni na papir, a ministar Linić je izišao u susret te ponovno odgodio pokretanje stečaja Diokija.

Podsjetimo, Nadzorni odbor Diokija prošloga je utorka dao suglasnost na predugovor o prodaji Adriaoila, tvrtke kćeri iz Dioki Grupe, turskom Caliskanu što je jedan od uvjeta realizacije jamstva Vlade od pet milijuna eura toj turskoj kompaniji, iz čega bi se isplatile zaostale plaće koje radnici Diokija i Dine Petrokemije toliko dugo iščekuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo