predstava za javnost? / Ovo se ne viđa svaki dan! Putin kritizira Medvedeva

Image

Nakon što je Medvedev stao u obranu Pussy Riota rekavši kako je zatvorska kazna jednostavno prestroga, uplevši se u rad ruskog pravosuđa, predsjednik Putin kritizirao je rad svog starog druga.

19.9.2012.
7:30
VOYO logo

Ruski predsjednik Vladimir Putin uputio je rijetku kritiku vladi premijera Dmitrija Medvedeva u utorak zbog fiskalnih planova i optužio je ministre da nisu djelovali u skladu s odlukama koje je izdao nakon povratka u Kremlj u svibnju, javljaju ruski mediji.

"Ako sve ostane kao što stoji u planu (proračuna), onda neke točke tih odluka ne mogu biti provedene, to već vidim. Međutim, one moraju biti provedene", istaknuo je Putin na sastanku o proračunu u Sočiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putin je kritizirao pripremu proračuna za razdoblje od 2013. do 2015. godine jer nisu uzeti u obzir troškovi reforme mirovinskog sustava.

"Koji je danas datum, 18.? Što smo se dogovorili? Da ćemo do kraja rujna imati prijedloge vlade, pismene prijedloge o mirovinskoj reformi", rekao je Putin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još nema tih prijedloga. Kakav je to proračun koji ste napravili za iduće dvije godine koji ne uzima u obzir jedno od ključnih pitanja s kojima je suočeno gospodarstvo?", dodao je.

Rusko ministarstvo financija predložilo je podizanje dobi umirovljenja od 2015. godine i smatra da to treba napraviti postupno. Trenutačno u Rusiji žene idu u mirovinu s 55 godina, a muškarci sa 60.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo