Vrijedi li 40 tisuća kuna mirnog sna? / 'Molim vas, vratite novac za malu Stephanie!'

Taj je iznos, naime, nepoznati lopov jučer otuđio ocu malene Stephanie Milda kojoj cijela država prikuplja novac za operaciju u Chicagu. Operacija je zakazana za osam dana, a očajni roditelji mole - vratite nam novac o kojem ovisi život naše djevojčice!

19.9.2012.
17:42
VOYO logo

Iako je to bilo teško zamislivo, roditeljima teško bolesne Stephanie, život je jučer postao još teži. Dio novca koji su prikupili nizom humanitarnih akcija za operaciju svoje djevojčice, jučer je u trenutku nepažnje nestao u rukama bešćutnog lopova.

U torbici je bilo između 30 i 40 tisuća kuna, novac koji je tek kap u moru od dva milijuna potrebnih za Stephaninu operaciju u Chicagu.

Mala Stephanie želi biti zdrava, a boluje od rijetke i teške bolesti mozga Arnold - Chiarijeve malformacije. Od prošlog petka mnogobrojnim donacijama i humanitarnim akcijama cijela je Hrvatska udružila snage za prikupljanje novca. Lanac dobrote prekinut je bezobzirnom krađom.

Putovnica je itekako bitna jer je operacija zakazana za osam dana. Postoji još malena mogućnost da operaciju plati HZZO. No, za to je potreban potpis liječnika iz Klaićeve bolnice koji je već operirao malenu Stephanie. On tvrdi operacija je uspjela.

Još trojica liječnika potvrdila su da Stephanie treba novu operaciju, no bez potpisa kirurga kojem mama i tata Milda ne žele otkriti ime i prezime, HZZO ne može ništa. Ivica nije ni sanjao da će u cijeloj ovoj traumatičnoj situaciji morati izgovoriti sljedeću rečenicu:

"Molimo da se vrati jer je to novac za malu Stephanie za operaciju".

Cijeli slučaj je prijavljen i zadarskoj policiji. Traži se čovjek u crvenoj majici koji je jučer oko 17 sati viđen u blizini gradskog groblja. Ako znate bilo što, javite policiji. Stephanie će vam biti zahvalna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo