KRIVA MUŠTERIJA / Taksist usred oluje izbacio majku s bebom iz vozila

Usred najgoreg nevremena, pulski je taksist na cestu grubo izbacio majku s bebom starom tek mjesec dana, jer je shvatio da je pokupio krivu mušteriju. Nakon toga, još se i fizički obračunao s njezinim suprugom!

21.9.2012.
18:27
VOYO logo

Oluja u Puli ništa je prema tome što je, za te iste oluje, doživjela obitelj Vugrinec. Marinu je sa šestogodišnjom Kiarom I tek 36 dana starim Noelom Cammeov taksist izbacio na kišu, nasred ceste.

Još uvijek u šoku jutro je provela s djecom u bolnici. Beba je od sinoć u temperaturi, a Kiara od šoka povraća. A sve je počelo tako što im je auto sinoć zapelo u lokvi, pa su pozvali taksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbacio ih je zato što je shvatio da je uzeo krive mušterije i da se zapravo mora vratiti ondje gdje ih je i pokupio. Nakon što ga je Marina molila da ih ipak odveze, on je prvo izbacio kolica, a potom i nju s djecom nasred ceste na olujno nevrijeme kakvo Pula dugo ne pamti.

Kad se taksist vratio natrag, Božidar, koji je ostao kraj auta, shvatio je što se događa, poludio I izvikao se na taksista.  U Cammeu se obitelji Vugrinec duboko ispričavaju i poručuju da im stoje na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li taksist u strahu za posao slijepo slijedio pravilnik ili mu jednostvavno manjka ljudskosti, teško je reći. O čemu god da se radilo, beba od 36 dana nije smjela završiti nasred ceste po nezapamćenoj oluji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo

Još iz rubrike