zahvalio se ženi i djeci / Romney priznao poraz i čestitao Obami!

Mitt Romney se obratio biračima i priznao poraz. Kazao je kako mu je odluka da se kandidira za Bijelu kuću bila najbolja u životu te poželio sreću Baracku Obami u njegovom drugom mandatu.

7.11.2012.
7:10
VOYO logo

Nakon što prvotno nije htio priznati poraz, Mitt Romney je ipak izašao pred svoje birače, simpatizere i volontere u Bostonu i obratio im se.

Unatoč tome što ga je dočekala grobna tišina uz pokoji uzvik 'Bože, čuvaj Ameriku', Romney je ipak uspio izmamiti aplauze svojim skromnim i očito nepripremljenim govorom.

"Nazvao sam predsjednika Baracka Obamu i čestitao njemu, njegovim biračima i timu. Želim mu poželjeti sreću. Vjerujem u njegovu odlučnost i principe. Osim što sam oženio svoju suprugu Ann, koja bi bila izvrsna prva dama, ovo je najbolja odluka koju sam u životu donio. Hvala njoj i našoj djeci", kazao je Romney i naglasio kako su ovo teška vremena za SAD te kako će predsjednik imati sreće u svom drugom mandatu.

Priznao je kako su on i Paul Rayan 'ostavili srce na terenu', no građani su ipak odlučili da Obama i dalje vodi Sjedinjene Države.

"Vjerujem u Ameriku i Amerikance. Moramo njegovati vrijednosti na kojima je ova nacija izrasla - iskrenost i humanosti. Kandidirao sam se za Bijelu kuću jer mi je stalo do Amerike. Volio bih kada bih mogao ispuniti vaše želje i voditi zemlju u drugom smjeru", zaključio je svoje obraćanje javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo