APEL GRADONAČELNIKA BANDIĆA / 'Zagrepčani, uključite se u čišćenje snijega'

Image
Foto: PIXSELL

U priopćenju stoji da je na terenu 208 ekipa Zimske službe koje čine sve kako bi se promet što je moguće prije vratio u funkciju. Iz Gradske uprave podsjećaju da je Zimska služba dužna očistiti prometnice prvog prioriteta u nizinskom području u roku od pet sati nakon što prestanu padaline.

8.12.2012.
14:25
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik MilanBandić u subotu je uputio apel sugrađanima da se u okviru svojih mogućnosti uključe u stvaranje što boljih uvjeta na gradskim ulicama, naročito po prestanku padalina, kad će biti vidljiviji i efekti napora Zimske službe koja u punom pogonu radi od petka u 22 sata, navodi se u priopćenju iz Gradske uprave.

"Molim vas da počistite pločnike ispred vaših zgrada, da pomognete i susjedima koji su možda bolesni ili nemoćni i da i tu pokažete solidarnost i brigu za slabije", poručio je gradonačelnik Bandić i naveo da je Zimska služba u punom pogonu od petka u 22 sata, najprije preventivnim posipavanjem, a onda i čišćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa svoje strane i u ovim trenutcima Zimska služba radi sve što je moguće, pokušava održati prohodnima prometnice kojima prolaze najvažnije linije javnog prijevoza, prometnice oko bolnica i ustanova bez kojih grad ne bi mogao funkcionirati", naveo je Bandić.

U priopćenju stoji da je na terenu 208 ekipa Zimske službe koje čine sve kako bi se promet što je moguće prije vratio u funkciju. Iz Gradske uprave podsjećaju da je Zimska služba dužna očistiti prometnice prvog prioriteta u nizinskom području u roku od pet sati nakon što prestanu padaline, u visinskom za osam sati, a druge u roku od 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da će Zimska služba, ali i druge gradske servisne službe dati sve od sebe da se grad što prije očisti, a vas dragi sugrađani molim da imate razumijevanja, da pomognete da pločnici budu prohodni i da, bez iznimnih razloga ne izlazite s vašim automobilima, a ako morate da budete oprezni i da imate svu propisanu opremu", poručio je gradonačelnik Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo