OGLAS

SMAKNULI CIJELU OBITELJ / Jezivo ubojstvo suca prestravilo javnost

Image
Foto: Photos.com

Obezglavljena tijela ukrajinskog suca, međunarodno poznatog kao kolekcionara antikviteta, njegove supruge, sina i njegove djevojke pronađena su u sučevom stanu u gradu Harkovu, priopćila je u ponedjeljak policija.

17.12.2012.
13:10
Photos.com
VOYO logo

KIJEV - Ministar unutarnjih poslova VitalijZaharčenko je kazao da je iz stana 58-godišnjeg VolodimiraTrofimova, kolekcionara rijetkih kovanica, vojnih odlikovanja i kineskih figurica, odneseno nekoliko vrijednih stvari. U priopćenju ministarstva unutarnjih poslova piše da je "zločin pomno i unaprijed isplaniran". Trofimov se kao okružni sudac uglavnom bavio slučajevima alimentacije, manjih krađa i utjerivanja dugova.

Kako piše dnevni list Segodnja, brava na njegovu stanu u zgradi iz sovjetske ere je netaknuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija i dalje traga za glavama četvero ubijenih. Ukrajina ima stopu ubojstava od 5,2 na 100.000 ljudi, Rusija 10,2 a Poljska 1,1. Ovakva ubojstva, koja su zapravo egzekucije, inače su vrlo rijetka.

Najpoznatiji slučaj takve egzekucije je ubojstvo istraživačkog novinara Georgija Gongadzea iz 2000., kada je njegovo obezglavljeno tijelo pronađeno u šumi ubrzo nakon otmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo