UBIJENE ČETIRI OSOBE / Tjedan dana nakon Newtowna, novi napad u SAD-u!

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

Naoružani napadač, jedna žena i još dvojica muškaraca su ubijeni, a trojica policajaca su ranjena. Pucnjava se dogodila točno tjedan dana nakon što je Adam Lanza upao u školu u Connecticutu i ubio 20 djece, šestero nastavnika, svoju majku i sebe.

21.12.2012.
20:14
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Četiri osobe su poginule, a trojica policajaca su ranjena u pucnjavi koja se u petak dogodila u mjestu Frankstown Township u Pennsylvaniji, objavio je lokalni list Altoona Mirror.

Naoružani napadač, jedna žena i još dvojica muškaraca su ubijeni, rekao je RichardConsiglio, tužitelj okruga Blair. Policajci su ranjeni u razmjeni vatre sa sumnjivcem, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan je pogođen u pancirku, drugoga je pogodilo staklo kad je napadač pogodio policijski auto, a treći je policajac ozlijeđen u sudaru u kojem je sumnjivac sudjelovao.

Pucnjava se dogodila točno tjedan dana nakon što je Adam Lanza upao u školu u Connecticutu i ubio 20 djece, šestero nastavnika, svoju majku i sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak je u Newtownu minutom šutnje obilježena ta tragedija, a i NRA - Nacionalna puškarska udruga, prvi se put oglasila od toga događaja, prijedlogom da se u škole koje to žele postavi naoružani stražar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo