TKO SE ODMARAO? / Doznali smo tko je radio na Badnjak u ministarstvima!

Jesu li zaposleni u državnim tvrtkama danas radili ili su posegnuli za već tradicionalnim hrvatskim receptom spajanja slobodnih dana? RTL-ova patrola posjetila je nekoliko ministarstava - tko je radio, a tko se odmarao doznajte u prilogu!

24.12.2012.
19:12
VOYO logo

U Ministarstvu rada se - radi! I to najdulje od svih 20 ministarstava - do 14 sati. Prazno je bilo samo 10 posto ureda i to onih zaposlenika koji su na godišnjem odmoru.

Božićni ukrasi podsjećaju da je Badnjak, po svemu drugome danas je normalan dan u ministarstvima.

"Sastanci su cijelo jutro. Imam jedan poslije. Danas je normalan radni dan skraćen za popodne,  inače se u Ministarstvu radi i dulje od 4 sata popodne", kazao je ministar rada Mirando Mrsić.

U Ministarstvu branitelja zatekli smo ured pun zaposlenika i ministra kojem je Badnji dan bio radni, barem do 13 sati.

"Ovaj kabinet je obavio sve svoje dužnosti. Danas kao i svakog ponedjeljka imam redovite kontakte s braniteljima. Od 10 do 11 sam razgovarao s braniteljima, ali evo u blagdanskom raspoloženju", rekao je Predrag Matić.

Najkraće, do 12 sati, danas se radilo u Ministarstvu vanjskih poslova, potom gospodarstva, graditeljstva i poljoprivrede. Jedino ministarstva rada i zdravlja su radili do 14 sati, a svi ostali, uključujući i Vladu,  bili su gotovi do 13 sati. Iako su istaknuli kako je premijer na poslu ostao kao svaki drugi dan.

Što se državnih tvrtki tiče, uopće nisu radili uredi Hrvatskih željeznica, Hrvatskih šuma i Plinacra. Skraćeno su radili Hrvatske autoceste i HEP, a Hrvatske vode kao svaki drugi dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo