optužen zbog statusa na 'fejsu' / 'Osjećam se moćno jer znam da policija prati moj profil'

Image
Foto: Thinkstock/ILUSTRACIJA

Požeško-slavonska policija podigla je prvi optužni prijedlog zbog objave na Facebooku. Nije poznato što je točno pisalo u statusu, no policija je zaključila da je uvredljiv.

18.1.2013.
9:07
Thinkstock/ILUSTRACIJA
VOYO logo

Protiv 28-godišnjeg Požežanina podignut je optužni prijedlog jer je na svom Facebook profilu objavio status za koji je policija zaključila da je uvredljiv.

Radi se o prvom optužnom prijedlogu zbog objave na toj društvenoj mreži. Mladića je prijavio policijski službenik koji je vidio sporni status. Tek mjesec dana nakon objave pozvan je na obavijesni razgovor, da bi potom protiv njega bio podignut optužni prijedlog zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato što je točno pisalo u statusu, no mladić tvrdi da nije mislio ništa loše.

"Trenutačno ne mogu puno reći jer od policije nisam dobio nikakvu službenu obavijest, o svemu sam saznao iz medija koji su dobili tu informaciju te se po tome može zaključiti da se radi o meni. Statusa na društvenoj mreži Facebook je bilo, ali niti jedan nije pozivao na nasilje niti je bio uperen protiv policije. Želim još samo dodati kako se osjećam vrlo moćno jer znam da policija 24 sata dnevno prati moj privatni Facebook profil", rekao je za 034portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo