POMOZITE, LJUDI DOBRE VOLJE / Obitelj iz Valpova svaki dan vodi bitku za preživljavanje!

Obitelj Petrović iz Valpova svaki dan vodi bitku za preživljavanje. Imaju tri školarca, a hladnjak im je najčešće prazan. Da ne bi lijegali gladni, nezaposleni otac obilazi kontejnere u potrazi za hranom i plastičnim bocama koje bi mogao prodati.

18.1.2013.
18:17
VOYO logo

Kad krene prema hladnjaku, dođe joj da zaplače. Ima tri sina u osnovnoj školi, a nema im ni za pošteni obrok. Kamoli za užinu.

"Kruha nam treba najmanje 4 dnevno, mlijeka nam ode jedno tri, sto posto kad imamo, a kad nemamo ne ode ništa, nula bodova, i kad nemamo novaca jedemo pečeni kruh ja ga sama mijesim", kazala je ĐejnPetrović iz Valpova.

I ona I suprug završili su tek osnovnu školu. U Valpovu za njih posla nema. Osuđeni su na socijalnu pomoć i kopanje po kontejnerima.

Večeras se isto spremam kopati boce po kantama i kontejnerima... Jednostavno moram nahraniti svoju obitelj, ja sam poglavar kuće, znači ja se moram boriti za svoju obitelj", izjavio je Damir Petrović.

Bori se, tako, s plastičnim bocama uz koje zna pronaći I iskoristive hrane. Bez toga bi, kaže, često legli gladni. Ponekad im pomogne grad Valpovo I centar za socijalnu skrb. Upravo su s njihovih 200 kuna jučer skinuli paučinu iz hladnjaka.

Oni, kažu, mogu živjeti na kruhu i vodi, ali djeci ipak treba nešto više.

Nesretna majka se, uz sve, još i boji za svoju budućnost. Otkrili su joj tumor na jajnicima i, u smrtnom strahu, čeka operaciju. Tu joj ne možete pomoći, ali, zato im možete pomoći s hranom, odjećom, drvima ili novcem. I najvažnije - poslom.

Pišite nam na exkluziv@rtl.hr ili na Facebook stranicu Exkluziv Tabloida želite li da njihova djeca u krevet više ne idu gladna. Njih je bilo sram moliti vas za hranu. Đejn i Damir svoj su sram upravo zato izgubili. 

Njihovi podaci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đejn i Damir Petrović

Silvija Strahimira Kranjčevića 17

31550 Valpovo

Broj telefona 031 499 434

_________________________________________

Broj banke ( OTP ) 2407000-1024070003

Broj računa 3530102005

_________________________________________

Djeca su 9, 13 i 14 godina. Sitnije građe.

Brojevi cipela 32, 38 i 42.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo