VLASNIK KAFIĆA OPTUŽUJE / Karlovac: Šef Mladeži HDZ-a predvodio nerede

Image
Image

Zbog divljanja u karlovačkom "River pubu" policija kazneno prijavila i Danijela Trupkovića nakon čega je on ponudio ostavku i najavio tužbu

11.11.2008.
17:21
VOYO logo

KARLOVAC - Danijel Trupković, predsjednik Mladeži HDZ-a Karlovačke županije i gradski vijećnik, koji je proteklog vikenda sa stranačkim kolegama pijan divljao po karlovačkom kafiću "River pub", oglasio se danas priopćenjem za javnost u kojem je ponudio ostavku na svoju dužnost i ispričao se zbog događaja te sporne noći.

- Svjestan sam i svoje odgovornosti - napisao je Trupković, ali je i dodao da nije istina da je s kolegama u kafiću "River pub" razbijao inventar i veličao ustaštvo kako je to medijima ispričao vlasnik Željko Godač.  Naime, Godač je na Radio Mrežnici izjavio kako je upravo čelnik mladih HDZ-ovaca bio predvodnik nereda te da mu je u tome pomagao Željko Goršić, sin državnog tajnika u MORH-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trupković je najavio i da će tužiti dio medija koji su pisali o njegovim navodnim prijašnijim tučnjavanja, a priopćenjem se oglasio nakon što je policija i protiv njega naknadno podnijela kaznenu prijavu. Naime, zbog izgreda i remećenja javnog reda i mira u "River pubu" prijave su već ranije zaradile Trupkovićeve stranačke kolege: Marin G. i Željko Goršić, koji je već izbačen iz članstva karlovačkog HDZ-a.

Predviđena kazna za izgrednike može biti novčana ili zatvorska do 60 dana. Za divljanje mladih HDZ-ovaca vlasniku kafića zasad se ispričao samo gradonačelnik Damir Jelić koji je dodao da će se o sudbini Trupkovića u Gradskom odboru HDZ-a odlučivati sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike