reisman u saboru / 'Ako uvedete seksualni odgoj, proširit će se spolne bolesti'

Klub zastupnika HDZ-a organizirao je predavanje Judith Reisman u Saboru, na kojem je kontroverzna komunikologinja podastirala 'znanstvene' podatke iz Kinseyeve knjige, ali i s Daily Maila, te upozorila kako će posljedice uvođenja seksualnog odgoja u škole biti pogubne.

31.1.2013.
17:48
VOYO logo

U Hrvatskom saboru u 11 sati započelo je predavanje kontroverzne komunikologinje Judith Reisner na temu Spolni odgoj u školama – iskustva iz Sjedinjenih Američkih Država. Uz publicistkinju, koja je digla Hrvatsku na noge posljednjih dana, stigao je i Timothy Tate, autor kontroverznog dokumentarca.

Prije samog predavanja, Davor Stier poželio je dobrodošlicu dr. Reisman te izrazio žaljenje napada na nju te 'zastrašujuće kampanje verbalnog primitivizma'. Također se osvrnuo i na 'napad' dekana Fakulteta političkih znanosti Nenada Zakošeka, čiju su intervenciju prije dva dana brojni marginalni, konzervativni mediji, kao i Hrvatska biskupska konferencija, nazvali nedopustivim te mu prigovorili da vrijeđa osjećaje vjernika.

'Lažni liberali su htjeli zabraniti da Reisman dođe u Sabor'

"No postoji i drugačija Hrvatska. Lažni liberali su htjeli zabraniti da Reisman gostuje u Saboru i danas je pobijedila sloboda govora", zaključio je Stier i dobio gromoglasan pljesak.

Komunikologinja je počela svoje predavanje zahvale Hrvatima što su je pozvali. Dok je prije dva dana tvrdila kako su 'indoktrinirani komunizmom', danas su pak Hrvati 'divan narod', a Hrvatska 'tadicionalna zemlja duge prošlosti'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo 'znanstvene' činjenice

Nastavila je objašnjavati kako je seksualni odgoj dogmatski nametnut te da su rodni studiji 'neznanstveni i protivni prirodi'.

"Medicina, roditelji i vjerske zajednice trebaju odgajati svoju djecu i učiti ih o seksualnosti", kazala je i pozvala se na Daily Mail, u maniri prave 'znanstvenice'.

"Hrvatska je na samom dnu liste, najmanje djece proživljava seksualne traume u djetinjstvu od cijele Europe", nastavila je te krenula čitati podatke iz Kinseyeve knjige.

Alfreda Kinseya, oca seksualne revolucije, nazvala je pedofilom i usporedila ga s Mengeleom.

'Platit ćete golemu cijenu - zdravstveno, ekonomski i politički'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako uvedete seksualni odgoj obećavam da će se među maloljetnim Hrvatima proširiti spolne bolesti i doći će do povećanja broja maloljetničkih pobačaja. Platit ćete golemu cijenu, ne samo zdravstveno, već ekonomski i politički", poručila je i dodala kako djeca oponašaju ono što vide.

Nakon toga se ponovno vratila na Kinseya, koji je po njenim riječima 'protivan zdravom razumu', a problematična joj je i Konvencija o pravima djeteta. Reisner se zbunila i pomiješala osnovnu stvar - što je rod, a što spol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tate je istaknuo kako je 'seksualna edukacija treba biti biologija' i da djecu treba 'uvjeriti da se ne seksaju dok ne prestanu biti djeca'.

'Ideološka bitka koja želi uništiti obiteljske vrijednosti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stier je otvorio raspravu za zastupnike i članove Odbora. Gordan Jandroković zahvalio na izlaganju i rekao kako reakcija lijevih radikala, takozvanih demokrata proizlazi iz činjenice što je konzervativna opcija zauzela čvrst stav i pokazala da neće dopustiti bez rasprave uvođenje nečega ovakvog u hrvatsko školstvo.

"Nitko njima ne brani Paradu ponosa, mi danas ovo možemo nazvati Skup ponosa", čulo se iz HDZ-a, koji su ponovno kritizirali odnos studenata i dekana FPZG-a u utorak.

Ruža Tomašić je zatražila potporu države za mlade koji čekaju sa seksom do braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reisman je na to odgovorila primjerom iz SAD-a, gdje postoje 'Diamand girls' koje se nisu seksale dok nisu maturirale, pa su za to dobile dijamante.

Nadalje je izjavila da se ovdje vodi ideološka bitka, koja želi uništiti vjeru i obiteljske vrijednosti kako bi se preuzela kontrola nad društvom i djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo