PREDIZBORNI RAT / HDZ plakatima napao Bandića

Image
Image

"Pogodujem u dobivanju poslova prijateljima i kumovima", poručuje HDZ građanima grada zagreba. U potpisu je "vaš gradonačelnik".

18.4.2009.
11:27
VOYO logo

ZAGREB - HDZ je u Zagrebu oštro napao aktualnog gradonačelnika Milana Bandića. U gradu su osvanuli jumbo plakati sa znakovitim porukama.

Na jednome od njih stoji. "Pogodujem u dobivanju poslova prijateljima i kumovima", u potpisu je "vaš gradonačelnik", a građane se poziva da se jave "17. svibnja između 7 i 19 sati", odnosno na dan lokalnih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dnevnim novinama u petak HDZ je također objavio oglas preko cijele stranice u kojemu se na sličan način pokušava diskreditirati Milana Bandića.

U oglasu pod naslovom "Istina je" nabrajaju se sve Bandićeve "zasluge". Navodi se i da gradi WC-e za 12 tisuća eura po kvadartu, kupuje gradske kioske po cijeni obiteljske kuće, prenamjenjuje šume i parkove u građevinsko zemljište obitelji i prijateljima, gradi kuće i stanove sebi i drugima, poklanja vaš novac šakom i kapom, gradi vikendice bez građevinske dozvole, mijenja vrijedna gradske zemljišta za bezvrijedna, zapošljava kumove, prijetelje i rodbinu te poklanja gradske stanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod istim naslovom je Bandić prije dvije godine objavio oglas kojim je Zagrepčanima htio objasniti uknjižbu nad zemljištem tvrtke Zagrepčanka iako je ono bilo opterećeno s 40-tak zabilježbi.

Bandić se još nije oglasio na HDZ-ovu provokaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo