SORRY, BUT... / 'Ingrid bolje govori engleski nego što čita'

Premijer Zoran Milanović danas se trudio objasniti hrvatskoj javnosti kako Ingrid Antičević Marinović uistinu govori engleski jezik. Štoviše, uz engleski, ona se služi još i talijanskim.

13.3.2013.
12:32
VOYO logo

Nakon što je u javnost dospjela informacija kako SDP ipak neće kandidirati Ingrid Antičević-Marinović za Europarlament, oglasio se i premijer Zoran Milanović.

"Ispričavam se Ingrid kao čovjek, kolega i prijatelj. Ona uistinu govori engleski. Ingrid bolje govori nego što čita engleski, ja to znam koji ga koristim na vrlo sofisticiran način, bio sam dugo u diplomaciji", kazao je predsjednik Vlade.

"To jest znanje engleskog, nije Bog zna kakvo, ali je znanje, a pored toga govori i talijanski, dakle, dva jezika. Postoje profesori engleskog jezika koji ga govore za minus 2", dodao je premijer

"Nismo imali snage hrvati se u kampanji s tom temom. Važnije su nam neke druge, političke teme", zaključio je Milanović i dodao kako Ingrid Antičević- Marinović ostaje u Saboru kao zastupnica pohvaliviši njezno opće znanje "koje je na vrhunskoj razini".

Podsjetimo, nakon njenog 'eloventnog' i 'fluentnog' engleskog jezika u Europskom parlamentu, SDP se ipak odlučio za druge kandidate za Bruxelles.

Petero glavnih kandidata Socijaldemokratske partije na izborima za Europski parlament su Tonino Picula, Biljana Borzan, Marino Baldini, Sandra Petrović i Oleg Valjalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo