OSTAJE IZA REŠETAKA / Državno odvjetništvo zatražilo zadržavanje Mamića u pritvoru!

Image
Foto: PIXSELL

Mamić je priveden u petak poslijepodne zbog pogrdnih izjava na račun ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića koje su naišle na široku osudu, uz ocjenu kako je riječ o govoru mržnje.

16.3.2013.
12:10
PIXSELL
VOYO logo

12:30 - Kako neslužbeno doznajemo, Državno odvjetništvo je zatražilo zadržavanje Zdravka Mamića u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela!

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

________________________________________________________________

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAGREB - Izvršni predsjednik Dinama, ZdravkoMamić, danas će nakon noći provedene u pritvoru biti doveden na ispitivanje u zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo, koje bi trebalo odlučiti hoće li za Mamića tražiti određivanje pritvora zbog uvreda na račun ministra ŽeljkaJovanovića.

Jedan od njegovih branitelja MateMatić izjavio je danas Hini kako će Mamića sigurno danas privesti na ispitivanje, ali još ne zna kada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da su zvali sve institucije i da su se usuglasili kako je za Mamićev slučaj, kojeg se tereti za poticanje na nasilje i mržnju, nadležno Općinsko, a ne Županijsko državno odvjetništvo.

U Županijskom državnom odvjetništvu potvrdili su da je za Mamićev slučaj nadležno Općinsko državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljstvo će danas saslušati Mamića i zatim odlučiti o daljnjim koracima, rekao je odvjetnik Matić, ocijenivši kako ne vidi ni jedan opravdan razlog za Mamićevo pritvaranje jer je riječ o snimljenoj izjavi pa nema opasnosti od utjecaja na svjedoke, kao ni opasnosti od ponavljanja kaznenoga djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo