'ljubim pod po kojem hoda hrabra sutkinja' / Show u sudnici: Zdravko Mamić se bacio na koljena i ljubio pod

Nakon što je istražna sutkinja objavila da više nema razloga za daljnjim zadržavanjem Mamića te da mu ukida u pritvor i pušta ga da se bez kaucije brani sa slobode, gazda Dinama nije krio svoje oduševljenje. Bacio se na koljena i počeo ljubiti pod.

17.3.2013.
9:00
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić pušten je u subotu navečer da se brani sa slobode od optužbi da je uvredama na račun ministra Željka Jovanovića i srpske manjine javno poticao na nasilje i mržnju.

Istražna sutkinja zagrebačkog Županijskog suda Ljiljanka Maletić odbila je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva da se Mamiću odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Iako je po izlasku sa suda odbio dati izjavu novinarima, Jutarnji list je doznao kako je Mamić prije toga priredio pravi spektakl.

Naime, nakon što je istražna sutkinja objavila da više nema razloga za daljnjim zadržavanjem Mamića te da mu ukida u pritvor i pušta ga da se bez kaucije brani sa slobode, gazda Dinama nije krio svoje oduševljenje. Bacio se na koljena i počeo ljubiti pod te sav razdragan ponavljati: “Ljubim zemlju po kojoj hoda sutkinja koja je imala snage donijeti tako hrabru odluku”.

Svi prisutni ostali su zatečeni reakcijom izvršnog predsjednika Dinama.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

(Foto: PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, Mamić je ozbiljnog lica izašao sa Županijskog suda u Zagrebu u pratnji svojih odvjetnika.

Kako doznajemo, u noći koju je proveo u pritvoru, Mamić je zatražio i liječnički pregled te je u pratnji policije odvezen u bolnicu na pregled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo