POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA / Osobni obračun premijera i Jandrokovića!

'Ja sam doktorski rad pisao na engleskom i dobio Rektorovu nagradu. Vi pronađite svoj rad i pokažite preko koje ste se veze zaposlili u ministarstvu', poručio je Milanović Jandrokoviću.

19.3.2013.
14:54
VOYO logo

HDZ-ovac GordanJandroković je primijetio kako je rasprava u Saboru opet postala mučna jer "premijer docira i moralizira". Poručio je Milanoviću da njegova vlada nije dosljedna jer u njihovih prvih 15 mjeseci "Hrvatska je nazadovala jer nema strategije ni programa". "Čak je i Jakovčić rekao da je Plan 21 mrtav".

"Čačić predaje liste za Europski parlament i poziva se na europski standard, a ova vlada nije niti poštena niti moralna, svaki dan moralizira, a ne priznaje da pada pozlata s tih njihovih epiteta. HDZ ni HDSSB nece posrzat novog ministra", dodao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Mi imamo viziju, a vi ste nas gurnuli u tunel. Vi ovdje spominjete Špičkovinu i Vukovinu, ti su ljudi 50 posto glasovali za SDP, nisam ja to slučajno spomenuo. Ja sam doktorski rad pisao na engleskom i dobio Rektorovu nagradu. Vi pronađite svoj rad i pokažite preko koje ste se veze zaposlili u ministarstvu", odgovorio mu je premijer.

"Ja sam završio dva fakulteta, ali ako ćemo se mi ovako raspravljati, gdje ovo ide?! Mislite da ste bolji od ostalih, a niste. Ovo je povreda poslovnika!", natrag mu je odvratio Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo