PISMO NORINOG TATE / 'Danas sam isplakao sav onaj dug u suzama iz prošlosti'

'U životu sam premalo plakao, a danas sam isplakao sav onaj dug u suzama iz prošlosti. U 0.20 ili u 5.20 sati po našem vremenu naša mala duša je napustila svoje izmučeno tijelo', napisao je Norin otac.

20.3.2013.
18:50
VOYO logo

Nakon potresnog pisma kojim se Norina majka Đana Atanasovska oprostila od svog malog anđela, i njen otac IvanŠitum, pridružio se svojoj partnerici u oproštaju od njihove djevojčice.

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Njegovo bolno iskustvo prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas pada kiša. Ne pada onako jako sa vjetrom već baš nekako blago, toplo, plačno. Jako smo iscrpljeni zadnjih dana i sinoć smo pokušali odspavati da skupimo snage za danas ali nije išlo. Ipak smo se morali vratiti u bolnicu i biti pored nje jer kad je gledamo, tek onda odmaramo i tek smo tada smireni. Znali smo da je ovo dan za opraštanje od naše male ljubavi i htjeli smo biti što duže sa njom", napisao je Norin otac.

"U životu sam premalo plakao, a danas sam isplakao sav onaj dug u suzama iz prošlosti. U 0.20 ili u 5.20 sati po našem vremenu naša mala duša je napustila svoje izmučeno tijelo. Otišao je strašni tatin i mamin lav i pridružio se svom čoporu malih lavova koji su otišli prije nje. Otišla je među svoje male prijatelje ćelavih glavica i tužnih umornih očiju, nadamo se u jedan bolji i sretniji svijet. Išla se igrati sa Ivanom, Nikolom, Katjom, Garackim i svim onim malim mučenicima koji su otišli prije nje.
Skinuli su okove sa našeg malog galiota jer je njena lađa došla do svoje mirne luke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napokon je slobodna. Bez inekcija, bez lijekova, bez suza i boli. Umrla je na našim rukama i pored naših srca koja će do kraja života biti ispunjena ljubavlju i uspomenama na nju. Spavaj mali umorni strašni lave. Vole te tata i mama", poručio je svojoj kćeri.

"Pogreb male Nore će biti u Zadru, samo čekamo informacije kada će doći. Obitelj zahvaljuje svima na potpori, hrvatskoj javnosti i svim medijima", rekao je Hrvoje Lončar za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasila se i dječja bolnica iz Philadelphije!

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Nakon brojnih poruka podrške za malenu NoruŠitum koja je, nažalost, u srijedu preminula od teške bolesti, oglasila se i dječja bolnica iz Philadelphije u kojoj je djevojčica trebala početi s eksperimentalnim liječenjem.

"Jako nam je žao zbog smrti Nore Šitum i ovim putem izražavamo našu najdublju sućut njenim roditeljima, obitelji te prijateljima i svim ostalim ljudima koji su je poduprli", priopćeno je iz bolnice.

"Za vrijeme dok je Nora bila pod našom brigom u bolnici primijetili smo enormnu snagu i suh koju je imala u sebi zajedno sa svojim roditeljima".

"Dok smo se svi nadali da će Nori pomoći eksperimentalno liječenje, ona je, nažalost, preminula i prije nego smo mogli početi s njim. Vjerujemo kako svako dijete zaslužuje šansu, a Norini roditelji i svi ljudi dobre volje koji su joj pomogli dali su joj tu šansu. Nadamo se da njezina obitelj i svi koji su joj pružali podršku znaju da smo učinili sve što je u našoj moći da spasimo ovu iznimnu djevojčicu", dodali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte potresno pismo Norine majke

'Šokirana sam, jedan tako mladi život je prekinut'

Hrvatska tuguje: Umrla je malena Nora

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo