PROFESOR I STUDENTICA / Seks skandal u Osijeku

Image

Glavašev suradnik je održavao vez s 30 godina mlađom studenticom i njihove susrete je navodno snimao. Ona je prijetila da će sve reći njegovoj supruzi pa se umiješala i policija.

2.5.2009.
12:57
VOYO logo

OSIJEK - 59-godišnji Andrija Pozderovi, izvanredni profesor na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Osijeku našao se u središtu seks skandala i to upravo pred izbore, piše Jutarnji list.

On je, naime, bliski suradnik Branimira Glavaša, koji je jedno vrijeme obnašao i dužnost predsjednika Gradskog vijeća kad je Glavaš dao ostavku. Na listi za predstojeće lokalne izbore je četvrti na HDSSB-ovoj listi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U javnost su procurile informacije da je Pozderović održavao vezu s 30-tak godina mlađom studenticom te da je njihove susrete fotografirao. Neke od tih fotografija su eksplicitnog seksualnog sadržaja. U slučaj se uključila i policija jer je djevojka bila zaprijetila da će sve ispričati njegovoj obitelji. Bila je razočarana zbog neispunjenih obećanja koje joj je Pozderović davao o njihovoj vezi. On ju je sam prijavio policiji.

No, policija je utvrdila da djevojka profesora nije ucjenjivala zbog imovinske koristi te da je kompromitirajuće fotografije snimio sam Pozderović te je istraga prekinuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A za njegovu moralnu odgovornost nije zadužena policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike