OBITELJSKA TRAGEDIJA / Potresna priča o poginulom dječaku u Bostonu

Image

Osmogodišnji dječak nestrpljivo je čekao na ciljnoj liniji bostonskog maratona dolazak svog oca. Kada je stigao, čvrsto ga je zagrlio i potom se vratio u publiku kod svoje majke i male sestre. Tada je u njihovoj blizini odjeknula eksplozija.

16.4.2013.
10:41
VOYO logo

Doista potresnu priču o tragediji jedne obitelji objavio je Boston Globe. Riječ je o osmogodišnjem dječaku, koji poginuo u napadu u Bostonu, kao i ostatku njegove obitelje koja je teško stradala - fizički i psihički.

Bill Richard bio je sudionik bostonskog maratona, a na ciljnoj liniji dolazak svog oca nestrpljivo je očekivao osmogodišnji sin Martin. Kada je njegov otac nakon stigao, zagrlio ga je i potom se vratio u publiku kod svoje majke Denise te male sestre. I tada je u njihovoj blizini odjeknula eksplozija koja je pokosila publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tragovi prolivene krvi žrtava.

"Dječak je poginuo, njegova sestra je ostala bez noge, a majka je teško ranjena. To je samo jedna obitelj, samo jedna tragična priča", napisao je Boston Globe.

Pogledajte jezivu snimku eksplozija u Bostonu!

Žrtve bostonske tragedije: 'Krvi i udova bilo je posvuda'

Saudijac u pritvoru zbog eksplozija u Bostonu!

Dječakov otac Bill se sada mora pomiriti s gubitkom sina i činjenicom da mu je ostatak obitelj teško nastradao. Nekoliko sati nakon tragedije, prijatelji i rođaci obitelji okupili su se na karminama u lokalnom restoranu u njihovom Dorchesteru. Nitko nije mogao sakriti suze...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo