MILANOVIĆ O MERKEL / 'Neće doći jer proširenje EU u Njemačkoj i nije popularna tema'

'U Njemačkoj su izbori za tri mjeseca i proširenje EU tamo i nije neka popularna tema' rekao je Milanović u Bruxellesu i pridružio se brojnima koji pokušavaju dokučiti razlog nedolska Angele Merkel na hrvatski 'tulum'.

27.6.2013.
17:41
VOYO logo

Premijer Zoran Milanović komentirao je danas u Bruxellesu nedolazak njemačke premijerke Angele Merkel na svečanost ulasnka Hrvatske u EU, rekavši kako proširenje Europske unije u Njemačkoj, zbog nadolazećih izbora, i nije neka popularna tema.

"U Njemačkoj su izbori za tri mjeseca i proširenje EU tamo i nije neka popularna tema" rekao je Milanović i dodao da prema njegovoj procjeni "za političara doći na takav skup tri mjeseca prije izbora nije plus nego minus".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako već moram biti otvoren, u tome vidim jedini razlog, ali ako kolege iz Njemačke i Merkel, poznati po otvorenosti, imaju potrebu nešto više reći - neka kažu," poručio je Milanović.

"Mislim da se ona time ne bavi i da joj je to potpuno nepoznato. Mi malo volimo gledati stvari iz svoga kuta, a ja iskreno sumnjam da svi ti slučajevi o kojima govorimo uopće dođu do Berlina", dodao je Milanović odgovorajući na pitanje je li otkazivanje posjeta povezano s promjenom zakona o provedbi Europskog uhidbenog naloga, kojom se želi onemogućiti izručenja za djela počinjene nakon 7. kolovoza 2002. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, jučer je pravu medijsku buru podigla vijest o tome da Angela Merkel neće doći na hrvatski "tulum" zbog pretrpanosti u rasporedu, a danas se, pak, saznalo da tog dana nema ništa zakazano u kalendaru pa su krenula nagađanja što je uzrok njenog nedolaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo