NORA FORA KAO INSPIRACIJA / Strašni lav u pjesmi: 'Bilo je lijepo vidjeti Noru i dječicu u spotu'

Nema je već tri i pol mjeseca, ali ova izmučena djevojčica nikome ne izlazi iz glave. Ni američkom boy bandu The Seige koji je, inspiriran našom Norom Forom, objavio spot i pjesmu za svu djecu koja se bore s rakom.

11.7.2013.
14:34
VOYO logo

Norina mama ĐanaAtanasovska rekla nam je kako joj je to sve emotivno.  

"Bilo je lijepo vidjeti Noru i dječicu koja se pojavljuju u spotu. To su djeca koja su se liječila od leukemije i tumora u Klaićevoj bolnici", rekla je Đana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio spota sniman je u Americi, dio u Varaždinu. A sve je organizirala hrvatska ekipa koja je, na čelu s Norom, pokrenula Hrvatsku kao nikad nitko do tada. Ovaj spot je dokaz da na Strašnog lava nisu ostali imuni ni Amerikanci.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su mladi izvođači, jako puno izdavačkih kuća se zanima za njih, oni su odlučili to napraviti čim su čuli priču o Nori", rekao je organizator projekta SašaMaček, koji je sve to pokrenuo u procesu osnivanja internacionalne zaklade Beat the cancer.

Tako će dio novca od te zarade ići na račun tek osnovanoj Zakladi Nora Šitum čiji je cilj u Zagrebu izgraditi smještaj za roditelje djece oboljele od raka. Misija je to koja Đanu i Ivicu drži na životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispunjenje nekakvo je, ali utjehe nema. Mi bi mijenjali sve i svoj život da je ona sad tu s nama", rekla je Đana.

"Nora je dio svih nas, ona je nekako postala simbol borbe i roditelja i djeteta za svoje zdravlje, za život", dodao je IvicaŠitum

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju bitku Strašni lav nije dobio, ali sad negdje sa svog oblaka Nora Fora spašava male ćelave glavice koje joj se, možda ipak, neće morati tako brzo pridružiti.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo