TO SE ZOVE LJUBAV / Egzorcizam na Mrežnici

Na Mrežnici se svako jutro ponavlja ista scena. Muškarac potapa mlađu ženu, pusti je da se malo odmori te nastavlja s torturom. No ona se nimalo ne buni, uvjerena da je to čin ljubavi i da na taj način iz nje istjeruje zle duhove. Dok oni to zovu ljubavlju, mještani, koji ih danima u šoku promatraju, zovu policiju.

29.8.2011.
21:20
VOYO logo

Renato svako jutro svoju 25 godina mlađu zaručnicu odvodi na Mrežnicu i potapa. No ne vježba on kapacitet pluća svoje ljubljene, nego vjeruje kako na taj način iz nje čisti zlo.

Sve je počelo nakon što je Renato, inače obraćenik na islam, začuo Božji glas koji mu je naredio da ispere zlo iz svoje zaručnice.

No, lokalnim ljudima, nakon nekoliko obreda to je više sličilo na seansu utapljanja. Pogotovo nakon što ju je u jednom trenu Renato morao oživljavati. Zbog toga su pozvali policiju i čak se potukli sa samoprozvanim iscjeliteljem.


U ponedjeljak je Renato navodno zadnji put potopio svoju odabranicu. Zlo, tvrdi on, napušta njeno tijelo. Ali pitanje je hoće li je nakon ovih šokova  napustiti i zdravlje.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo